Woensdag 15 maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten en het waterschap. Daarnaast vindt ook het referendum plaats over de toekomst van ons gemeentehuis. De invoering van een lokaal referendum was speerpunt nummer 1 van RVB bij de gemeenteraadsverkiezingen. Inwoners praten mee, jij mag het zeggen in de praktijk!

Het huidige gemeentehuis voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd en is niet toekomstbestendig. Dit kan op twee manieren worden opgelost: Door renovatie op de bestaande locatie in Mijdrecht of door nieuwbouw bij het zwembad in Mijdrecht. Wil je meer weten over beide opties? Kijk dan op: www.derondevenen.nl/referendum

De uitslag van het referendum is een advies aan de gemeenteraad. Mede op basis van dit advies kan de fractie van RVB een besluit nemen om het huidige gemeentehuis te renoveren of een nieuw gemeentehuis te bouwen. Laat dus je mening horen en ga naar de stembus!

Bij Ronde Venen Belang geldt: jij mag het zeggen!