Kerklaan in Vinkeveen aangepakt

Eind 2019 heeft Lyône van Vliet een petitie voor veiligere oversteekplaatsen aan de gemeente aangeboden. Toen was Lyône nog een betrokken inwoonster. Sinds de gemeenteraadsverkiezingen in maart van dit jaar is Lyône raadslid voor Ronde Venen Belang. Lyône zet zich onder andere in voor veiligere oversteekplaatsen in De Ronde Venen. 

Het inwonersinitiatief uit 2019 begint nu zijn vruchten af te werpen. In Vinkeveen bij de Sint Jozefschool aan de Kerklaan is nu de voetgangersoversteekplaats aangepakt. Het gebied is nu ingericht als schoolzone en daarmee een stuk veiliger geworden. Schoolkinderen, en bezoekers van het dorpshuis De Boei maken hier vol op gebruik van. 

RVB raadslid Lyône: ‘Het is goed om te zien dat de oversteekplaats aan de Kerklaan in Vinkeveen nu een stuk veiliger is geworden, het begin is er!’.