Tijdens de raadvergadering van 24 november is het raadsvoorstel Hart voor Groen met brede steun aangenomen. Wethouder Maarten van der Greft loodste het raadsvoorstel met 24 stemmen voor en 3 stemmen tegen door de gemeenteraad. Het raadsvoorstel stelt voor om meer en beter onderhoud te laten uitvoeren. Daarnaast wordt er meer geld beschikbaar gesteld voor onkruidbestrijding en de vervanging van groen en bomen.

RVB raadslid Walter Koornneef is blij met het resultaat. Walter: ‘Inwoners moeten weer blij worden met de eigen buurt. Het groenonderhoud wordt verbeterd en de straten en voetpaden moeten schoon van onkruid worden. Het is goed om te zien dat dit voorstel breed wordt gesteund. Ronde Venen Belang heeft een hart voor groen!’

De fractie van RVB komt gelijk in actie. Raadslid Ly├┤ne van Vliet wil wijkschouws gaan organiseren. Loop mee met RVB om te kijken waar het beter kan. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie!

Ronde Venen Belang staat naast je!