Goed nieuws over de N201!

Bestuurlijk zijn de provincie en de gemeente er uit: de bocht van de N201 bij Mijdrecht wordt gestrekt!

Na jaren van praten lijkt het er nu eindelijk van te gaan komen. Op 14 december 2022 nemen Provinciale Staten een besluit en op 20 december beslist de gemeenteraad of ze akkoord gaan met de voorgestelde maatregelen.

Het strekken van de bocht bij Mijdrecht is één van de maatregelen die wordt voorgesteld. Kijk voor meer informatie en alle andere maatregelen op www.toekomstn201.nl of bekijk het filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=Lfo5bcGKFjY

Fractievoorzitter Gert Luijer: RVB moet de maatregelen nog bestuderen, maar één ding is zeker, het strekken van de bocht is iets waar jarenlang door Ronde Venen Belang voor gestreden is. We zijn dan ook benieuwd naar de invulling hiervan.

Ronde Venen Belang staat naast je! 💙