Gisteravond is tijdens de raadsvergadering van 2 juni het coalitieakkoord “In het hart” door de gemeenteraad vastgesteld. Wil je het akkoord lezen? Klik dan hier!

Naast de vaststelling van het coalitieakkoord zijn ook de vier wethouders benoemd. Namens RVB zijn dit Maarten van der Greft en Huib Zevenhuizen. Namens de VVD Anja Vijselaar en namens D66 Cees van Uden. Het nieuwe college kijkt er naar uit om samen met de hele gemeenteraad en alle inwoners aan de slag te gaan om mooie dingen te gaan doen voor onze inwoners.

Doordat Maarten van der Greft wethouder is geworden kwam er automatisch een plek vrij in de fractie van Ronde Venen Belang in de gemeenteraad. Tijdens dezelfde raadsvergadering van 2 juni is Tom Hoefs geïnstalleerd als raadslid voor RVB. Hiermee treedt Tom in de voetsporen van zijn opa, voormalig wethouder van Vinkeveen en Waverveen, Ad Hoefs.

Het nieuwe college. Van links naar rechts: Cees van Uden (D66), Maarten Divendal (burgemeester), Anja Vijselaar (VVD), Huib Zevenhuizen (RVB) en Maarten van der Greft (RVB)
Rechts op de foto Tom Hoefs, nieuw raadslid voor Ronde Venen Belang.