De stembureaus zijn geopend! Nog een paar dagen en dan weten we de uitslag. Het is bijna geen campagne meer, maar een beweging! Het is tijd voor verandering. Lokale politiek die nuchter en slim nadenkt en handelt in het belang van de eigen inwoners. Een lokale partij die echt naast je staat!

Ronde Venen Belang kiest altijd vanuit gezond verstand en wij stellen daarbij één kernvraag aan onszelf: wat is het beste voor onze eigen inwoners? In plaats van ons te laten leiden door partijpolitiek of geharnaste ideologie gaan we het liefst zelf de straat op of buurt in om te luisteren naar wat er beter kan. En dat hebben we gedaan! Met onze caravan op stap in gesprek met onze inwoners, de komende periode zal ons lokale geluid nog sterker worden, deze lokale beweging is niet meer te stoppen!

Wil je weten wat onze standpunten zijn? Klik dan op de link en lees onze tien toppunten en het verkiezingsprogramma.

Vanaf vandaag t/m woensdag kan je naar de stembus. Maak gebruik van je democratisch recht en ga stemmen! En laten we samen Ronde Venen Belang de grootste partij maken!