Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Jacques Dekker. Hij was de oprichter van onze partij en hij heeft de lokale politiek dichter bij de mensen gebracht. Met zijn vele contacten in de samenleving wist hij wat er onder de mensen leeft. Jacques Dekker heeft zich 31 jaar ingezet voor de gemeentepolitiek, waarvan 26 jaar als raadslid en 5 jaar als wethouder.

Jacq zette zich decennia lang in voor verschillende instellingen en verenigingen, zoals sv. Argon, de Vinkeveens feestweek en het mede oprichten van Radio Ronde Venen. Ook achter de schermen hielp hij mensen die het nodig hadden. In 1988 heeft hij onze partij, Ronde Venen Belang, opgericht. Hij was lange tijd onze fractievoorzitter. Van 2006 tot en met 2010 was hij wethouder milieu, openbare werken en sport. Op 26 maart 2014 nam hij afscheid van de gemeentepolitiek. Wij zijn dankbaar voor zijn inzet en kunde in zijn actieve jaren voor Ronde Venen Belang.

Ronde Venen Belang wenst familie en vrienden veel sterkt bij het verwerken van dit verlies. 

Bestuur en fractie Ronde Venen Belang