Ronde Venen Belang organiseert 26 maart eerste “Jij mag het zeggen!” avond!

Wij zijn vorige zomer begonnen aan een opvallende verkiezingscampagne. De slogan: ‘Jij mag het zeggen’ is overal zichtbaar: op social media, op de posters en zelfs op een eigen caravan. Op 26 maart organiseert Ronde Venen Belang de eerste “Jij mag het zeggen” avond na de verkiezingen.

Ronde Venen Belang doet het anders. Niet alleen de politieke partijen bepalen hoe de zaken in jouw gemeente worden geregeld. Jij kan daar een belangrijke stem in hebben. Wij doen dat niet in ons eigen belang. Geen persoonlijk belang, maar open en eerlijk. Daarom is het voor ons belangrijk dat we weten wat jij vindt. Daar kunnen wij wat mee en daar doen we ook wat mee! Dat kunnen we niet alleen, maar samen krijgen we het voor elkaar!

Daarom organiseert Ronde Venen Belang op maandag 26 maart de eerste “Jij mag het zeggen” avond na de verkiezingen. Leden en inwoners zijn van harte welkom om mee te praten. Tijdens de avond wordt de verkiezingsuitslag besproken, maar ook de koers van de partij, met wie er moet worden samengewerkt en wat Ronde Venen Belang moet inbrengen tijdens de onderhandelingen mocht de uitslag dit toelaten.

Iedereen is vanaf 19.30 van harte welkom in Dorpshuis de Boei in Vinkeveen. Kom langs en geef je mening want alleen bij ons geldt: jij mag het zeggen!