In Mijdrecht wordt parkeren een probleem. Dat is vervelend voor de winkeliers en onze inwoners. Er zijn genoeg oplossingen voor te bedenken.

Gisteravond is er een plan behandeld om een tijdelijke parkeerplaats van 40 plaatsen op de Stationslocatie aan te leggen. Ronde Venen Belang vindt dit een goede oplossing. Toen bleek dat alle andere partijen hier tegen waren heeft Ronde Venen Belang een motie ingediend om ambtenaren en ondernemers/winkeliers bij het zwembad te laten parkeren.

Volgens Ronde Venen Belang moet er worden onderzocht of het mogelijk is om niet bij het lang parkeren aan de Rondweg te laten parkeren maar bij het zwembad. Een pendelbusje kan dan de ambtenaren ondernemers/winkeliers naar het centrum van Mijdrecht brengen. Dit kan eventueel ook met leen fietsen. Gelukkig haalde dit voorstel van Ronde Venen Belang wel de meerderheid. Wat vind jij? Hadden de extra parkeerplaatsen bij de Stationslocatie er moeten komen? Laat het ons weten, want alleen bij Ronde Venen belang geldt: jij mag het zeggen!