Ronde Venen Belang maakt kandidatenlijst bekend

 
Ronde Venen Belang heeft op 3 februari de kandidatenlijst ingeleverd voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart a.s.  De lijst is vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 25 januari jl., waarbij een goede combinatie is gemaakt van kennis, ervaring en maatschappelijke betrokkenheid.  

Fractievoorzitter Anco Goldhoorn voert de lijst van kandidaten aan.  Op nummer 2 staat Mirjam Verbruggen, momenteel ook raadslidDerde op de lijst is René Bultena, terwijl huidig fractie-assistent Joppe de Ree op de vierde plaats staat, Kees Klein op vijf en Erik de Haan op de zesde plaats. De lijst wordt gecompleteerd door Paul Hageman, Jaap Jan Bulthuis, Hans van Zwieten, Sjaak van Breukelen, Jack Hoogenboom en Ton Richter.  Toon van der Meer sluit de lijst van 13 kandidaten af.  

Ronde Venen Belang gaat de verkiezingen in onder lijstnummer 4.
 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is ook het programma vastgesteld.  Die heeft de titel meegekregen “Samen krijgen we het voor elkaar” en zal volgende week op de website (www.rondevenenbelang.nl)  gepubliceerd worden

 

Op de foto, staand vlnr; Jack Hoogenboom, Hans van Zwieten, Toon van der Meer, Kees klein, Sjaak van Breukelen, Erik de Haan, Jaap-Jan Bulthuis en Ton Richter.

Voorste rij vlnr; Joppe de Ree, Anco Goldhoorn, René Bultena en Mirjam Verbrugge 
Niet op de foto Paul Hageman nr. 7 op de kandidatenlijst.