Wij kunnen terug kijken op een geslaagde campagne waarbij de inwoners hebben meegedaan en meegedacht. Wij hebben “jij mag het zeggen” volop in de praktijk gebracht!

Ronde Venen Belang feliciteert de grote winnaar van de verkiezingen: De Seniorenpartij. De Seniorenpartij komt vanuit het niets binnen met drie zetels. Het CDA verliest een zetel, maar blijft wel de grootste partij.

Zelf zijn wij erg blij met de 3280 inwoners die gehoor hebben gegeven aan “jij mag het zeggen”. Hiermee hebben we zelfs ruim 200 stemmen meer gehaald dan in 2014. We behouden onze vier zetels en we zijn één van de drie winnaars van de verkiezingen.

De komende tijd moet blijken wat deze overwinning waard zal zijn. Inwoners zijn in ieder geval van harte uitgenodigd om maandag 26 maart langs te komen in De Boei in Vinkeveen. Daar organiseren wij vanaf 19.30 onze eerste “Jij mag het zeggen” avond na de verkiezingen.